Skip to content

Een prive kok in Brabant

Culinair watertanden

Wilt u genieten van een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving? Houdt u van heerlijk eten? Schakel dan privé kok Daan Private dining in! Chef-kok Daniël Schouten kunt u inhuren om in geheel Brabant bij u thuis all-in te komen koken. Geniet samen met familie of vrienden van verrassend, creatief en smakelijk eten aan uw eigen eettafel, waarbij alles van begin tot eind door Daan Private dining is geregeld. Direct contact opnemen om onze privé kok te boeken voor een private dining in Vught, doet u door het contactformulier in te vullen.

Heerlijk eten van een privé kok bij u thuis in Vught

Daan Private dining is een privé kok die u kunt boeken wanneer u thuis in Brabant van een professioneel en hoogstaand diner of lunch wilt genieten. Qua samenstelling zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan. Er is ook een vegetarisch menu beschikbaar. Maar dat is niet alles. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een aanvullend wijnarrangement of bloemarrangement erbij te nemen. U krijgt voor een vaste prijs een compleet verzorgde lunch of diner. Voor meer informatie staat de menukaart online!

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring;
  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk;
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Aarzel niet om te reserveren

Daan Kookt helpt u graag wanneer u een privé kok in Brabant zoekt. Als u een privé kok voor uw diner of lunch in Vught wilt boeken, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Dit doet u het gemakkelijkst door gebruik te maken van ons contactformulier. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 06 511 73 909.