Skip to content

Een professionele kok uw eten laten koken op locatie

Alles voor u uit handen genomen!

Genieten met vrienden, familie of collega’s van professioneel voorbereid, hoogwaardig eten is natuurlijk heerlijk. Wilt u echter zeker zijn van fantastisch eten én een goede gastheer of gastvrouw zijn voor uw gezelschap? Dan kunt u Daan Private dining inschakelen! Ik kom als chef-kok namelijk graag bij u in heel Brabant koken op locatie. U geniet samen met familie of vrienden van geweldig, creatief eten met de lekkerste smaken. Deze hapjes aan huis zorgen dat u zeker bent van uitstekend eten klaargemaakt door een ervaren kok. Wilt u ook ervaren hoe lekker besteld eten kan zijn, of wilt u dat Daan Private dining voor u op locatie eten komt voorbereiden? Hoe dan ook, neem direct contact met mij op! Dit doet u door gebruik te maken van het contactformulier.

Daan Kookt biedt u vers gemaakte hapjes aan huis, overal in Brabant

Als kok met een passie voor koken kan Daan Kookt u helpen een professioneel en hoogstaand diner of lunch te bereiden. Ik zorg dat u samen met uw gasten heerlijk eten kunt ontdekken met een drie gangen menu als uitgangspunt, maar veel keuze voor de precieze uitvoering bij het koken op een door u gewenste locatie in Brabant. U kunt kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan, maar ook een vegetarisch menu is beschikbaar.

Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een aanvullend wijnarrangement of een bloemarrangement door Daan Kookt te laten verzorgen. U maakt zelf een keuze welke hapjes aan huis u wilt proeven. Ook bepaalt u hoe uw diner er uit komt zien: u laat alles in handen van Daan Kookt, van het klaarmaken tot het opruimen.

De hele avond heeft u geen omkijken naar het verzorgen van heerlijk eten! Het bestek, linnen en glaswerk wordt door mij ook verzorgd, en het is opgenomen in de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan . Als u meer wilt weten over de menukaart neemt u een kijkje op de website.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Schakel direct de hulp in van Daan Private dining

Aarzel niet om contact op te nemen met Daan Private dining wanneer u zoekt naar een ervaren kok die voor u met eten tovert. Daan zal voor u in Brabant een privé diner of lunch bereiden.

U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Bellen is ook mogelijk met 06 511 73 909.