Skip to content

Private dining in Brabant

Altijd lekker eten!

Wilt u genieten van een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving? Houdt u van heerlijk eten? Schakel dan voor een avond private dining Daan Private dining in! Chef-kok Daniël Schouten kunt u als kok inhuren om voor u in geheel Brabant bij u thuis te komen koken. Geniet van verrassend, creatief en smakelijk eten in het comfort van uw eigen woning, en voor een vaste prijs alles tot in de puntjes geregeld. Private dining is bij Daan Private dining in heel Brabant mogelijk, zoals Den Bosch en Vught. U neemt direct contact op om te boeken door het contactformulier in te vullen.

Wilt u genieten van private dining in Brabant?

Daan Private dining is een ervaren chef-kok die u graag helpt met het verzorgen van een gezellige en intieme private dining. Het organiseren van een private dining is in heel Brabant mogelijk, waarbij er gezorgd wordt voor een professioneel en hoogstaand diner of lunch! Qua samenstelling zijn er veel mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan, maar ook een vegetarisch menu is beschikbaar. Ook is het mogelijk bijvoorbeeld een aanvullend wijnarrangement of een bloemarrangement te laten verzorgen. Voor meer informatie kunt u de online menukaart bekijken! Woont u in Den Bosch of Vught? Aarzel dan niet om een private dining door Daan Private dining te laten verzorgen.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten;
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring;
  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Neem meteen contact op

U kunt bij Daan Private dining terecht voor het laten verzorgen van een all-in private dining in Den Bosch of Vught. Ook in andere delen van Brabant helpen wij u graag met het verzorgen van een privé diner of lunch. Vul het contactformulier in om Daan Kookt te boeken! Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 06 511 73 909.