Skip to content

Fingerfood in Brabant

Heerlijk, hoogwaardig fingerfood voor particuliere en zakelijke etentjes in Brabant

Uw gasten iets heerlijks te smullen geven terwijl u geniet van tijd met elkaar zou natuurlijk perfect zijn. Maar misschien heeft u geen tijd om zelf iets voor te bereiden of wilt u genieten van fingerfoods die door een echte expert zijn gemaakt. Waarom schakelt u dan niet de hulp in van Daan Private dining? Ik sta als chef-kok met jarenlange ervaring en een grote passie voor het bereiden van heerlijk eten klaar om u te helpen met het bereiden van de beste gerechten.

 

Hieronder vallen niet alleen fingerfoods en amuses maar ook complete diners en maaltijden. Ik kan u op iedere locatie helpen, waarbij alles op het vlak van eten tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook als u het eten wilt laten bezorgen is dat geen probleem. Wat u ook van plan bent, u kunt contact met Daan Private dining opnemen door gebruik te maken van het contactformulier. Ik neem alles voor mijn rekening, van de voorbereiding tot het opruimen. Bestek, linnen en glaswerk zijn bij de kosten inbegrepen.

Daan Kookt zorgt dat u van smakelijk fingerfood kan genieten in heel Brabant

Ik kan u als freelance kok helpen met het verzorgen van een professioneel en hoogstaand (zaken)diner of lunch. Als chef-kok zorg ik dat u met een drie gangen menu als uitgangspunt fantastisch eten kunt ontdekken en wegdroomt bij de vele verschillende smaken en combinaties. Wat betreft de precieze uitvoering is er veel vrijheid om uw eigen ideeën voor te dragen! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan. Maar u kunt ook juist voor een vegetarisch menu gaan. Bovendien is het mogelijk om een aanvullend wijnarrangement of een bloemarrangement toe te voegen.

Natuurlijk is ook het fingerfood voor het diner tot in de puntjes verzorgd door mij. Ik heb een passie voor het bereiden van smakelijk en origineel eten. Waar u ook voor kiest, alles ligt in de capabele handen van Daan Private dining: van het klaarmaken tot het opruimen. U kunt uw gasten het beste eten aanbieden zonder dat u er zelf naar hoeft om te kijken! Concentreer u in plaats daarvan om gezellig bij te kletsen. Wilt u graag meer weten over de menukaart dan bent u altijd welkom op onze website.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk
  • keuze uit verschillende menu’s
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Daan Kookt staat voor u klaar!

Daan Private dining zorgt ervoor dat alles op het gebied van eten tot in de puntjes wordt verzorgd. Als u gebruik wilt maken van mijn expertise en enthousiasme dan kunt u altijd contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met 06 511 73 909. is natuurlijk ook mogelijk.