Skip to content

Een kok aan huis in Brabant

Een ervaren kok aan huis in Brabant voor een geweldige ervaring!

Wilt u een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving organiseren? Bent u een fan van heerlijk eten? Waarom schakelt u dan niet kok aan huis Daan Private dining in! Chef-kok Daniël Schouten zorgt als kok aan huis graag voor het koken van een heerlijke maaltijd overal in Brabant. Geniet van verrassend, creatief en smakelijk eten in het comfort van uw eigen woning. Bovendien wordt alles van A tot Z door Daan Private dining geregeld. Neem direct contact op om een reservering te plaatsen door gebruik te maken van het contactformulier!

Daan Kookt is een kok aan huis die bij u in Brabant langskomt om voor een persoonlijk en op maat gemaakt diner te zorgen! Qua samenstelling kunt u natuurlijk kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan. Ook is er een vegetarisch menu beschikbaar. Daarnaast zorgt Daan ook voor verschillende extra opties, zoals een aanvullend wijnarrangement en uitbreidingen. Kijk voor meer informatie over de menukaart zeker op de website! Wanneer u Daan Kookt inschakelt krijgt u een all-in lunch of diner met 1 vaste prijs.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring;
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

U bent altijd van harte welkom om contact op te nemen met Daan Kookt, wanneer u een kok aan huis in Brabant wilt boeken. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Bellen is mogelijk met 06 511 73 909.