Skip to content

kok aan huis

Een ervaren kok aan huis voor een geweldige ervaring!

Wilt u een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving organiseren? Bent u een fan van heerlijk eten? Waarom schakelt u dan niet kok aan huis Daan Private dining in! Chef-kok Daniël Schouten zorgt als kok aan huis graag voor het koken van een heerlijke maaltijd overal in Brabant. Geniet van verrassend, creatief en smakelijk eten in het comfort van uw eigen woning. Bovendien wordt alles van A tot Z door Daan Private dining geregeld. Neem direct contact op om een reservering te plaatsen door gebruik te maken van het contactformulier!

Daan Kookt is een kok aan huis die bij u in Brabant langskomt om voor een persoonlijk en op maat gemaakt diner te zorgen! Qua samenstelling kunt u natuurlijk kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan. Ook is er een vegetarisch menu beschikbaar. Daarnaast zorgt Daan ook voor verschillende extra opties, zoals een aanvullend wijnarrangement en uitbreidingen. Kijk voor meer informatie over de menukaart zeker op de website! Wanneer u Daan Kookt inschakelt krijgt u een all-in lunch of diner met 1 vaste prijs.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring;
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Daan Kookt: intieme culinaire beleving met een kok aan huis

Er zijn van die momenten zijn waarop u iets speciaals wilt ervaren maar geen zin heeft om de deur uit te gaan. De privé kok aan huis service biedt u de mogelijkheid om te genieten van verrassende gastronomische hoogstandjes zonder het comfort van uw huis te verlaten. Chef-kok Daniël Schouten komt naar u toe en bereidt een creatief en bovenal overheerlijk menu op maat, speciaal voor u en uw eventuele gasten. Of u nu wil genieten van een intieme avond met twee of een diner met uw hele familie of vriendengroep, Daan Kookt zorgt ervoor dat jullie niks tekortkomen!

Een avondje een privé kok aan huis

Wanneer u kiest voor een privé kok aan huis, kunt u rekenen op een zorgvuldig samengesteld menu dat aan al uw culinaire wensen voldoet. Van tevoren bespreek ik uw voorkeuren en de dieetwensen van u en uw gasten met u om ervoor te zorgen dat elk gerecht aan uw verwachtingen voldoet. Chef-kok Daan komt op de afgesproken datum en tijd bij u thuis en zorgt voor alles, van het inkopen van de ingrediënten tot het bereiden van de maaltijden en zelfs het opruimen na afloop. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, zodat u optimaal kunt genieten van uw avond.

Het menu

Bij Daan Kookt draait alles om de kunst van het creëren van onvergetelijke smaakervaringen. Het menu biedt een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten die met liefde en vakmanschap zijn bereid en heeft voor elk wat wils. Van voorgerechten tot desserts, elk gerecht is een meesterwerk op zich en belooft een smaakvolle reis voor uw smaakpapillen. Bekijk ons menu en laat u verleiden door de heerlijke opties die Daan Kookt te bieden heeft voor uw privé diner ervaring.

Kok inhuren voor thuis

Een privé kok aan huis reserveren bij Daan Kookt is zeer eenvoudig. U kunt uw culinaire avontuur beginnen door ons te contacteren via de contactpagina. Hier kunt u uw gegevens achterlaten en eventuele specifieke wensen of vragen vermelden. Reserveer vandaag nog en bereid u voor op een onvergetelijke avond met een privé kok aan huis!

Wat kost een kok inhuren voor thuis?

Ik vind transparantie in prijzen erg belangrijk zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u een kok aan huis wilt inhuren. De tarieven variëren afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten. Een gedetailleerd overzicht van de prijzen en menu-opties vindt u op de website. 

 

Andere diensten van Daan Kookt

Naast een kok inhuren voor thuis, kunt u bij Daan Kookt ook terecht voor een scala aan andere culinaire diensten in heel Brabant. Ontdek bijvoorbeeld de exclusieve private dining opties, overweeg fingerfood catering voor speciale gelegenheden of maak gebruik van de kok op locatie diensten. Kortom, wat voor een overheerlijke eetervaring u ook zoekt, u bent bij Daan Kookt aan het juiste adres! 

U bent altijd van harte welkom om contact op te nemen met Daan Kookt, wanneer u een kok aan huis in Brabant wilt boeken. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Bellen is mogelijk met 06 511 73 909.