MENU KAART EN PRIJZEN

Menu een
Borrelgarnituur
• Parmatuilles
• Krokante notenmix met specerijen
• Pancettasticks
Amuses: two fingers, one bite
• Kaaskletskopjes met mascarponecrème
• Filokrokant met waterkers en rookzalm
• Krokant met wortelschuim en limoenpesto
Diner
• Zalm uit eigen rokerij met paling dim-sum, crème van avocado en desemtoast
• Kalfswang met cassoulet van cantharellen, witte boontjes en komkommer in peterseliesaus
• Poulet Noir met gekonfijt boutje, aardappelmousseline, mini witlof en gevogeltesaus met dragon
• Candybar met krokante pinda, witte chocolademousse, karamelsaus en vanille-ijs

Menu twee
Borrelgarnituur
• Rijstkroepoek met furikake en limoen
• Specerijen nootjes
• Kaaskletskopjes met mascarponecrème
Amuses: two fingers, one bite
• Crispy taco met spinaziegel en pickled apple
• Filokrokant met waterkers en rookzalm
• Empanada met auberginesalsa
Diner
• Tataki van ossenhaas met crème van zoete aardappel, zeewier, Asian salsa en sesam
• Gegrilde tarbot met crème van Hollandse mais en bieslooksaus
• Kalfsentrecote met fritata van courgette en tomaat, Italiaans spelt en gerookte uitjes
• Yoghurt-mascarponemousse met ananas gegaard in specerijen en passieschuim

Menu drie
Borrelgarnituur
• Huisgemaakte kroepoek met dip van citroengras
• Krokante cashew met Ras el Hanout
• Kaaskletskopjes met mascarponecrème
Amuses: two fingers, one bite
• Crispy taco met spinaziegel en pickled apple
• Filokrokant met waterkers en rookzalm
• Kroketje van pulled chicken met chilijam
Diner
• Gemarineerde tonijn met wilde gamba, emulsie van basilicum en gepekelde watermeloen
• Ravioli van kreeft met jonge tarwe, shiitake en kreeftenjus, kruidenolie
• Tournedos ossenhaas met uienkaramel, spitskool, gekonfijte aardappel en jus van zwarte truffel
• Victoriabisquit met aardbeienmousse en lemoncurd, huisgemaakt vanille-ijs

Walking diner menu een
Borrelgarnituur
• Papadums met yoghurt-curry dip
• Cashew krokant met Ras el Hanout
Menu een
• Dungesneden tonijn met gele groenten, emulsie van basilicum, peccorino geschaafd
• Waterkerssoep met kwarteleitje, amandelolie en aardappelkaantjes
• Ravioli van wilde gamba, bulgur met specerijen, kreeftenjus
• Poulet Noir met crème van Hollandse mais, Charlotte aardappel en gevogeltesaus
• Mangocremeux met amandelbiscuit, schuim van passievrucht en gel van frambozen

Walking diner menu twee
Borrelgarnituur
• Papadums met yoghurt-curry dip
• Cashew krokant met Ras el Hanout
Menu twee
• Gevogeltesalade met paddenstoeltjes, morieljemousse en uientuille, truffel geschaafd
• Kreeftensoep met Hollandse garnalen en bosui
• Geroosterde kabeljauwfilet met saffraanrisotto, zeegroenten en bieslooksaus
• Rundersteak gegrild met toffee van rode biet, bietenchutney en polenta, pimentjus
• Tartelette van limoen, yoghurt en creamcheese met appelcompote en honingsaus

Prijzen en info
Menu 1 & 2
• 3 gangen € 70,00 p.p.
• 4 gangen € 75,00 p.p.
Menu 3
• 3 gangen € 72,50 p.p.
• 4 gangen € 80,00 p.p.
Walking diner 1 & 2
• Walking diner € 65,- p.p. :vanaf 15 personen
• After dinner candy: Bonbon, Makaron, Kokosspek. € 4,25 per persoon
Excl. 9% btw
Inclusief linnen, servetten, borden en bestek
• Passende fles wijn € 17,50 per fles
Excl. 21% btw
Dinerarrangement € 125,- p.p.
Daan kan ook uw gehele avond verzorgen met een dinerarrangement:
• Topmenu van 5 gangen met borrelgarni en amuses
• Passende wijnen
• Tafelwater met en zonder koolzuur