MENU KAART EN PRIJZEN

Menu een

Borrelgarnituur
• Rijstkroepoek met limoen
• Krokante notenmix met specerijen
• Filokrokant met wortelschuim en basilicum

Amuses
• Crème van Hollandse kaas met gel van rode biet, bietenmerengue en tijmcrumble
• Kwarteleitje met schuim van topinamboer en hartige kaviaar, aardappelkaantjes

Diner
• Runder tataki met salade van knolselderij en appel, dressing met wintertruffel
• Ravioli van kreeft met gamba, jonge tarwe en shiitake, kreeftenjus
• Gegrilde kalfslende met geplukte ossobucco, knolselderij en uiencompote
• Mangotaartje met amandelbisquit, compote van mango en schuim van passievrucht

Menu twee

Borrelgarnituur
• Rijstkroepoek met limoen
• Krokante notenmix met specerijen
• Filokrokant met wortelschuim en basilicum

Amuses
• Crème vichysoisse met aardappelkaantjes en bieslook
• Panna cotta van peterselie met gepofte ui en polentachips

Diner
• Zalmforel lichtgerookt, hartige kaviaar met emulsie van lavas, frisse bleekselderij
• Geroosterde zeebaars met fregola pasta, koolrabi en bieslooksaus
• Zwartpootkip met Brabants spelt, gegrilde asperges en dragonjus
• Panna cotta van limoenblad met ananas, citroenspongecake en ‘spiced red wine syrup’

Menu drie

Borrelgarnituur
• Rijstkroepoek met limoen
• Krokante notenmix met specerijen
• Filokrokant met wortelschuim en basilicum

Amuses
• Hollandse garnaaltjes met pickled apple en kerriesabayon
• Kalfstartaartje met Parmezaanschuim en mosterdzaadjes

Diner
• Tonijn geschroeid met toro salsa, avocadocrème, komkommer zoetzuur en rettich
• Rode poon met romige parelgort, mosseltjes en mossel-kerriesaus
• Entrecote Black Angus met toffee van pompoen, witlofhartjes en rodewijnjus
• Eclair met chocolademousse, gesuikerde hazelnootjes en sticky toffee saus

Walking diner menu een

Borrelgarnituur
• Krokante tuilles met Parmezaanse kaas
• Panchettasticks

Menu een
• Tonijn geschroeid met avocadocrème, citrusgel en gepekelde komkommer
• Bouillon van gevogelte met parelhoen en peterselie
• Ravioli van kreeft met gamba, jonge tarwe en shiitake, kreeftenjus
• Entrecote Black Angus met toffee van pompoen, witlofhartjes en rodewijnjus
• Mangocremeux met amandelbiscuit, schuim van passievrucht en gel van frambozen

Walking menu diner twee

Borrelgarnituur
• Rijstkroepoek met limoen
• Krokante notenmix met specerijen
• Filokrokant met wortelschuim en basilicum

Amuses
• Crème vichysoisse met aardappelkaantjes en bieslook
• Panna cotta van peterselie met gepofte ui en polentachips

Diner
• Zalmforel lichtgerookt, hartige kaviaar met emulsie van lavas, frisse bleekselderij
• Geroosterde zeebaars met fregola pasta, koolrabi en bieslooksaus
• Zwartpootkip met Brabants spelt, gegrilde asperges en dragonjus
• Panna cotta van limoenblad met ananas, citroenspongecake en ‘spiced red wine syrup’

Prijzen en info

• Dinermenu 4-gangen €70,- p.p.
• Dinermenu 3-gangen €60,- p.p.
• Walking diner €50,- p.p. :vanaf 15 personen
• Passende wijn €17,50 per fles
• After dinner candy: Bonbon, Makaron, Kokosspek. €3,25 per persoon
Menu prijs exclusief 9% btw, wijn exclusief 21% btw

Dinerarrangement €100,- p.p.
Daan kan ook uw gehele avond verzorgen met een dinerarrangement:
• Menu van 4 gangen met borrelgarni en amuses
• Passende wijnen
• Tafelwater met en zonder koolzuur
• After dinner candy