Skip to content

Een bedrijfsdiner organiseren – Zakelijk eten in Brabant

Altijd zeker van (zakelijk) heerlijk eten

Samen met uw collega’s genieten van zakelijk eten zoals een bedrijfsdiner of uw zakenrelaties verrassen met een hoogwaardig bedrijfsdiner. U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw collega’s, klanten of zakenrelaties genieten van heerlijk eten! Schakel in dat geval de hulp in van professionele kok Daan Kookt. Ik heb jarenlange ervaring met en een grote passie voor het bereiden van heerlijk eten dat bovendien uitstekend geschikt is voor een zakelijke afspraak. U verrast uw gasten met geweldig, creatief eten dat door een expert is klaargemaakt. Het diner kan op iedere locatie georganiseerd worden, waarbij ik zorgt dat u kunt genieten van een heerlijk zakendiner. Als u een reservering wilt maken kunt u altijd contact met mij opnemen. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier.

Daan Private dining verzorgt graag het eten voor uw zakendiner in Brabant!

Als ervaren kok kan ik voor u een professioneel en hoogstaand zakendiner of lunch bereiden. Daan Kookt helpt u heerlijk eten ontdekken met een drie gangen menu als uitgangspunt, maar veel keuze voor de precieze uitvoering. Kies uit vlees, vis of een combinatie daarvan, of ga voor een vegetarisch menu. Bovendien kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een aanvullend wijnarrangement of een bloemarrangement hier aan te koppelen. U kunt zelf een selectie maken van het eten dat het best bij een zakelijk diner past. Waar u ook voor kiest, u laat alles in handen van Daan Private dining: van het klaarmaken tot het opruimen. Ik bereid het eten, verzorg de afwas maar breng ook bestek, linnen en glaswerk mee. Dit alles is opgenomen in de prijs. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw gasten van het beste eten laat genieten zonder dat u op andere dingen hoeft te letten! Voor meer informatie over de menukaart kunt u altijd onze website bezoeken.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring
  • keuze uit verschillende menu’s
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

Daan Kookt zorgt dat u in alles wordt voorzien wanneer u op zoek bent naar een kok die voor u op elke locatie aan de slag kan gaan. Ik zorg dat alles op het gebied van eten tot in de puntjes is geregeld.

U kunt mijn hulp inschakelen of uw vragen stellen door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Bellen is mogelijk met 06 511 73 909.