MENU KAART EN PRIJZEN
Menu een
Borrelgarni
• Parmatuilles
• Pancettasticks
Amuses: two fingers, one bite
• Pani puri met limoenpesto en Parmezaanschuim
• Gyoza met hoisin en sesam
Menu
• Tartaar van tonijn met gel van sambai, wilde gamba en gepekelde komkommer
• Ravioli van eenden konfijt met jonge tarwe, shitake en geschaafde truffel
• Kalfshaas met taartje van aardappel en kruiden, cantharellen en jus met zwarte knoflook
• Tartelette van Hollandse vanille met geroosterde peren, honeycomb en vanille-ijs
Menu twee
Borrelgarni
• Papadum met tomyum crème
• Cashew met Ras el Hanout
Amuses: two fingers, one bite
• Gougeres mer Cheddar en mosterd
• Makaron van rode biet met ingelegde appel
Menu
• Gekleurde bietensalade met kwartel, Charlotte aardappel, emulsie van basilicum
• Gegrilde tarbot gelakt met miso, gepofte aubergine, saus met gezouten citroen
• Tournedos ossenhaas met hashbrown, zwarte knoflook, bospeencrème en saus Dianne
• Mangomousse met kokosspek, mango gemarineerd, rode peper en passieschuim
Menu drie
Borrelgarni
• Rijstkroepoek met furikake en limoen
• Kaasstengels
Amuses: two fingers, one bite
• Kaaswafeltjes met mosterd-mascarponecrème
• Filokrokant met tomaat en waterkersmousse
Menu
• Kreeftensalade met waterkersmousse, piclked apple en dressing van kreeft
• Kabeljauw uit de oven met knolselderij BBQ, mosselen, lavas en aardappelkaantjes
• Anjouduif met Italiaans spelt, gestoofde spitskool met amandel en dragonjus
• Walnotentaartje met witte chocolade, saffraanyoghurt, marmelade van wortel
Walking diner menu een
Borrelgarni
• Papadum met tomyum crème
• Cashew met Ras el Hanout
Menu 1
• Schotse zalm, gerookt en als tartaar met knolselderij en hangop met zwarte peper
• Waterkerssoep met kwarteleitje, amandelolie en aardappelkaantjes
• Kabeljauw uit de oven met risotto van saffraan, pistache, oude Parmezaan en bieslooksaus
• Kalfstournedos met fritata van courgette met tomaat en geroosterde aubergine, basilicumjus
• Chocolade delice met witte chocolademousse, Moscovadokaramel, chocotuille
Walking diner menu twee
Borrelgarni
• Papadum met tomyum crème
• Cashew met Ras el Hanout
Menu 2
• Gerookte parelhoender met confit, bospeencrème, kipkaantjes en herfsttruffel
• Soep van tarbot en saffraan met gegrilde coquille
• Kalfswang met aardappelschuim en dressing van Pata Negra en peterselie
• Zwartpootkip met krokante polenta, chutney van paddenstoelen dragonjus
• Taartje van Bourbon vanille met geroosterde peer en hazelnootcrumble
Prijzen en info
Menu 1
• 3 gangen € 70,00 p.p.
• 4 gangen € 75,00 p.p.
Menu 2 & 3
• 3 gangen € 72,50 p.p.
• 4 gangen € 80,00 p.p.
Walking diner 1 & 2
• Walking diner € 65,- p.p. :vanaf 15 personen
• After dinner candy: Bonbon, Makaron, Kokosspek. € 4,25 per persoon
Excl. 9% btw
Inclusief linnen, servetten, borden en bestek
• Passende fles wijn € 17,50 per fles
Excl. 21% btw
Dinerarrangement € 125,- p.p.
Daan kan ook uw gehele avond verzorgen met een dinerarrangement:
• Topmenu van 5 gangen met borrelgarni en amuses
• Passende wijnen
• Tafelwater met en zonder koolzuur