Skip to content

Dé thuis kok in Den Bosch

Heerlijk eten aan uw eigen eettafel!

Bent u een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving aan het plannen? Wilt u graag genieten van lekker eten? Waarom schakelt u dan niet chef-kok Daan Private dining in? Daniël Schouten is als thuis kok namelijk voor u in heel Brabant inzetbaar! Hij zorgt voor een heerlijk diner of een geweldige lunch, gewoon bij u thuis. Geniet samen met familie of vrienden van verrassend, creatief en smakelijk eten. Neem direct contact op om deze ervaren thuis kok te boeken voor een lunch of diner in Den Bosch of Vught. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier. Bij Daan Private dining krijgt u voor een vaste prijs een complete diner of lunch.

Eet lekker thuis met eten van een professionele kok, in Den Bosch of Vught

Daan Private dining is als thuis kok te boeken wanneer u in uw eigen woning te Vught of Den Bosch van een hoogstaand, professioneel diner wilt genieten. Natuurlijk is een lunch ook geen probleem. Er zijn wat betreft de samenstelling van uw menu verschillende mogelijkheden! Zo kunt u kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan, maar er is ook een vegetarisch menu beschikbaar. Daarbij is het onder andere mogelijk om voor een aanvullend wijnarrangement of bloemarrangement te kiezen. Daan Kook zorgt voor een all-in maaltijd voor 1 vaste prijs. U vindt meer informatie in de menukaart online!

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk;
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten;
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Aarzel niet! Reserveer meteen

Daan Private dining staat als thuis kok voor u klaar om een geweldig lekker diner of lunch bezorgen in bijvoorbeeld Vught of Den Bosch.

Wanneer u een thuis kok in Brabant wilt boeken, neem dan gerust contact met ons op! Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van ons contactformulier, stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 06 511 73 909.