Skip to content

Een thuiskok voor uw gelegenheid in Brabant

Genieten van heerlijk eten!

Wilt u genieten van een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving? Houdt u van heerlijk eten? Schakel dan chef-kok Daan Private dining in! Daniël Schouten staat namelijk als thuiskok klaar om in geheel Brabant voor een compleet verzorgd diner of een geweldige lunch te zorgen, voor 1 vaste scherpe prijs! Samen met familie of vrienden kunt u genieten van verrassend, creatief en smakelijk eten aan uw eigen eettafel. Meteen contact opnemen om onze thuiskok te boeken voor een private dining in bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven, doet u door het contactformulier in te vullen.

Laat een thuiskok uw diner verzorgen in Eindhoven of Den Bosch

Daan is een thuiskok die u kunt boeken wanneer u aan uw eigen eettafel in Brabant van een professioneel en hoogstaand diner of lunch wilt genieten. Er zijn qua samenstelling verschillende mogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan, maar er is ook een vegetarisch menu beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een aanvullend wijnarrangement of bloemarrangement erbij te nemen. Voor meer informatie staat de menukaart online! Daan Private dining zorgt dat u van een compleet verzorgde maaltijd kunt genieten voor een vaste prijs.

Bij Daan Private dining kunt u terecht voor:

  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten;
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring;
  • een lunch of diner
  • inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk;
  • keuze uit verschillende menu’s.
  • Daan Private dining vanaf 6 personen

Wacht niet en reserveer meteen

Daan Private dining staat als thuiskok klaar om u een geweldig lekker diner of lunch te bezorgen bij u thuis in bijvoorbeeld Eindhoven of Den Bosch! Als u een thuiskok voor uw diner of lunch in Brabant wilt boeken, neem dan gerust contact met ons op.

U doet dit het snelst door gebruik te maken van ons contactformulier. Ook is het mogelijk te e-mailen naar [email protected] of te bellen met 06 511 73 909.