Click here to collapse the panel Click here to expand the panel

Waar een keuken is, is een weg!

Private dining is lunchen of dineren in de beslotenheid van uw eigen huiskamer. Maar ook hier geldt: niets is standaard.

Een mooie zakenlunch in een kantooromgeving kan ook. Mits er kookfaciliteiten zijn natuurlijk.

Vooraf maken we graag een afspraak om kennis te maken, maar dit hoeft niet.

Misschien denkt u: 'Ik heb niet de juiste pannen' of 'Mijn keuken is niet zo groot'. Geen probleem. Daan Kookt overal en kan overal mee uit de voeten. Een paar basisgereedschappen behoren tot zijn standaarduitrusting en veel voorbereidend werk doet hij in zijn eigen professionele keuken. Hij brengt ook glaswerk mee, net als bestek en tafellinnen. Daarvoor betaalt u niets, het hoort er gewoon bij.

Pas wanneer er extra aankleding van de tafel gewenst is of als er bijvoorbeeld borrelhapjes vooraf gevraagd worden, dan gaat de prijs iets omhoog. Hierover leest u meer elders op de site.

Daan Kookt en verzorgt lunches of diners in heel Nederland. Ook voor grotere gezelschappen.Hij beschikt over een vast team van hulpkrachten waarvoor hij zijn hand spreekwoordelijk in het vuur steekt.. Voorop staat dat u lekker rustig thuis dineert en dat Daan en collega's achter de schermen opereren.

© Daan Kookt 2014