Click here to collapse the panel Click here to expand the panel
  • Menu 1
  • Menu 2
  • Menu 3
  • Fingerfood

Nieuw van Daan Kookt: Fingerfood!

Met Fingerfood van Daan Kookt bent u verzekerd van bijzonder aangeklede, kleine gerechtjes op hoog niveau. Een variatie aan prachtige eetbare kunstwerkjes; een absolute eyecatcher die een tintelende smaak geeft aan uw feestje of bedrijfsborrel. Want daan kookt niet zomaar hapjes. Wat dacht u van Likkepot van knolselderij en king krab met haringkaviaar, een flensje met Peking eend en hoisin of een mini broodje ‘cbo’ gegrilde gevogelteburger met spek en gepofte ui?

Welke combinatie van Fingerfood u ook kiest, er is altijd een mooie smaakopbouw: beginnend bij licht en dan steeds wat robuuster. De balans tussen koud en warm is perfect uitgekiend en natuurlijk houdt daan rekening met diëten, vegetarische eters en eventuele andere wensen. Met een programma van zes tot acht verschillende, heerlijke hapjes zijn uw gasten verzekerd van een constante culinaire verwennerij én een prettig gevulde maag na afloop.

Omdat daan ter plekke kookt geeft de ‘live cooking’ uw middag of avond meteen al een ontspannen tint. Fingerfood is de ideale aankleding als u in een gezellige, ongedwongen sfeer wilt borrelen.
En: als Daan Kookt, denkt hij aan alles: de kwaliteit van het Fingerfood is vanzelfsprekend goed, de presentatie is om door een ringetje te halen en de smaak… die moet u gewoon zelf ondervinden!

Praktisch…
Daan kookt op locatie (keukenfaciliteit is niet perse nodig, regelt Daan indien gewenst) en zorgt zelf voor servies en presentatie. Fingerfood is mogelijk voor gezelschappen vanaf 20 personen. Voor Fingerfood berekent Daan 32,50 euro per persoon.

© Daan Kookt 2014