Daan kookt...op de zakelijke markt

Daan in business

Voor een chique zakenlunch of een zakendiner op niveau hoeft u de deur niet meer uit. Daan bereidt, op een door u gewenste locatie, de heerlijkste gerechten en staat vervolgens garant voor een restaurantervaring die u en uw gasten nog lang bijblijft. Kookbenodigdheden brengt hij zelf mee, tot keukenfaciliteiten aan toe als het nodig is. Misschien een idee voor uw managementsessie op de hei, voor een bijzondere projectafsluiting of gewoon bij een mooie gelegenheid op kantoor?

Is er niet echt een lunch of diner gevraagd, maar wilt u wel een chique en tegelijk ongedwongen tintje geven aan een middag- of avondprogramma? Dan is Fingerfood een smakelijke optie. Iedere bijeenkomst krijgt een feestelijke uitstraling als daan ter plekke deze culinair hoogstaande, kleine gerechtjes komt bereiden. Ideaal voor wat grotere gezelschappen. Meer lezen over Fingerfood kan hier.

Wat Daan ook kookt - lunch, diner of fingerfood - het staat als een huis. Doordat hij het ter plekke klaar maakt, ook wel ‘live cooking’ genoemd, heeft de gelegenheid meteen een  Uiteraard is de kwaliteit van het eten goed, maar ook de presentatie klopt helemaal en de smaak… die moet u gewoon zelf beleven!

Goed om te weten

In een zakelijke setting hoort een professionele bediening. Daan beschikt over een pool van mensen waarvoor hij zijn handen in het spreekwoordelijke vuur steekt. Ze zijn ervaren, kundig en doen hun werk met veel plezier. Voor Daan en bediening is het vanzelfsprekend dat ze zeer discreet omgaan met zaken die besproken worden tijdens eetgelegenheden.  Of het nou aan tafel is, in presentaties of tijdens bijeenkomsten.  U verstaat uw vak en wij het onze.

Praktisch…

De sterren van de hemel koken op locatie, doet daan voor gezelschappen vanaf zes personen. Fingerfood kan vanaf twintig personen. Desgewenst serveert daan wijnen in losse flessen, maar ook een wijnarrangement is uiteraard mogelijk. De prijzen vindt u hier.                  

© Daan Kookt 2014